Nr. 6 av 6

20. des 2016

Merkel skal tale ·

Den tyske forbundskansleren Angela Merkel skal ifølge det tyske nyhetsbyrået DPA kommentere angrepet mot julemarkedet i Berlin klokka 11.00.

Nr. 5 av 6

20. des 2016

Utpekes som gjerningsmann ·

En 23 år gammel asylsøker blir av tyske medier utpekt som gjerningsmannen bak lastebil-angrepet mot julemarkedet i Berlin. 23-åringen tyske medier har utpekt skal være fra Pakistan og ankom Tyskland i februar i år.

Nr. 4 av 6

20. des 2016

Hever sikkerheten i Oslo ·

Politiet hever sikkerheten i Oslo etter angrepet mot julemarkedet i Berlin. - Vi øker patruljeringen på steder hvor det samles store folkemengder, dette gjelder også julemarkedet i Spikersuppa, sier operasjonsleder Cathrine Sylju i Oslo-politiet.

Nr. 3 av 6

20. des 2016

Politiaksjon mot asylmottak ·

Tyske Die Welt melder at politiets innsatsstyrker gikk til aksjon mot et asylmottak som ligger i lokalene til den nedlagte flyplassen Tempelhof i Berlin. Fire unge menn ble avhørt på stedet, ifølge en talsperson for mottaket. Ingen ble imidlertid pågrepet.

Les mer her

Nr. 2 av 6

20. des 2016

Polsk statsborger funnet død ·

Lastebilen var polskregistrert. I bilen fant politiet en død person - en polsk statsborger. Han skal ikke hatt noe med angrepet å gjøre.

Nr. 1 av 6

20. des 2016

Dette vet vi om angrepet i Berlin ·

Tolv personer er døde og 48 er skadet etter at en lastebil kjørte inn i en folkemengde på et julemarked i Berlin rundt klokka 20.00 mandag kveld. Én mistenkt gjerningsmann ble seinere mandag kveld pågrepet. Politiet har konkludert med at det var et angrep.