25. feb 2018

K-pop på full guffe

Nå er det en av Sør-Koreas største K-pop-artister som lager show. "Where all my bad girls at?" spør hun. Marit Bjørgen har foreløpig ikke meldt seg selv om medaljefangsten i dette OL har vært småslem mot konkurrentene.

25. feb 2018

OL er over

OL-flammen er slukket og OL går mot slutten. Takk for laget, og på gjensyn om fire år!

Vi avslutter med et bilde av Marit Bjørgen som mottar sin siste OL-medalje i karrieren.

25. feb 2018

Kina tar over

Nå senkes det olympiske flagget på OL-stadion. Det kinesiske blir heist til topp, da det er Kina som skal ha vinter-OL om fire år. Etter et lite show på stadion med en presentasjon av OL om fire år er stafettpinnen offisielt gitt videre.

25. feb 2018

Live-published photos and videos via Shootitlive

Se bildene fra avslutningsseremonien

25. feb 2018

Første finske gull

Nå er det Niskanen som mottar gullet fra femmila. Det ble Finlands eneste gull fra OL i Pyeongchang. Russerne Bolsjunov og Larkov tok sølv og bronse.

25. feb 2018

Bjørgen får gullet

Og der henger Marit Bjørgens åttende gullmedalje endelig rundt halsen hennes. Dronninga av langrenn hylles på OL-stadion. For en utøver! Hun er hoppende glad og strekker hendene i været. Nå spilles Norges nasjonalsang over stadion.

25. feb 2018

Medaljeutdeling

Nå skal Marit Bjørgen få gullet fra tremila. Krista Parmakoski og Stina Nilsson skal også få sine medaljer.

I tillegg skal medaljene fra femmila deles ut. Den vant Iivo Niskanen foran Aleksandr Bolsjunov og Andrej Larkov.

25. feb 2018

Droneshow

En målløs Åge Skinstad, som kommenterer seremonien for TVNorge, ser på droneshowet under avslutningsseremonien. Og det er lett å være enig, dette var svært imponerende. Nå danner dronene et stort hjerte på himmelen.

25. feb 2018

Felles koreansk inngang

Til slutt kommer det felles koreanske laget gående ut. Sørkoreanske og nordkoreanske utøvere har konkurrert sammen i ishockey, og går inn med både deres egne respektive flagg og flagget med bilde av den koreanske halvøya.

25. feb 2018

Best bredde

Nå kommer USA. De har ikke tatt like mange medaljer som tidligere, men er den nasjonen med best bredde. De har tatt medaljer i 11 av 15 idretter i OL. Stor prestasjon av amerikanerne!

25. feb 2018

Der er Norge

Men der kommer Norge! Mange har reist hjem allerede, men Norge stiller godt på avslutningsseremonien også.

25. feb 2018

Uklar rekkefølge

Mange nasjoner har gått ut, men vi venter fortsatt på Norge. På åpningsseremonien fulgte de det koreanske alfabetet, men hva som er systemet nå er heller uklart.

25. feb 2018

Nå kommer utøverne

Etter at flaggbærerne har gått ut på stadion, kommer utøverne fra de ulike landene gående ut. De går en runde på stadion før de trekker opp på tribunen.

25. feb 2018

Flaggbærerne kommer

Nå kommer flaggbærerne til de ulike landene. Marit Bjørgen bærer det norske flagget. Jessica Diggins har fått æren av å bære det amerikanske etter hennes gullbragd. For Sverige er det en annen langrennsløper. Charlotte Kalla tar med seg det gulblåe flagget inn på stadion.

25. feb 2018

Let's rock!

Nasjonalsangen til Sør-Korea er unnagjort på vakkert vis, og nå er det elektrisk gitar-spilling for full kraft her. Lysshowet på stadion er også intet mindre enn imponerende.

Nå blir et rockeband heist opp fra under scenen og blir med på konserten. Akkompagnert av vakker dans, blir det et flott og interessant show.