PS: Du kan bruke piltastene på tastaturet til å bla mellom kortene.

Kort forklart

SKJØNNE NYHETER

Av Malin Gaden

Sveip for å starte

KK testen!

Settet inneholder L´Occitane sin stjerneblomst Immortelle som har evnen til aldri å falme, og som skal ha god effekt på aldring. Blomsten kombineres med algen Jania Rubens som har evnen til alltid å fornye seg, og som skal virke plumpende og oppstrammende på huden. Vår testperson har godt voksen hud, og forteller at det er det beste hun noen gang har prøvd. Huden er fløyelsmyk, og fyller ut linjene. Dessuten lukter de helt fantastisk! Produktene kan kjøpes som refil (kr 1700 og 1800). Veldig dyre, men det hjelper at du kan kjøpe refill siden.

Laura Mercier sine kroppskremer lukter helt nydelig, men de er også som smør på kroppen - i positiv forstand. Fresh Fig Body Crème nærer huden med blant annet sheasmør, fikenekstrakt, druekjerneolje, honning og Aloe Vera. Og så dufter den av fersk fiken, ylang ylang og aprikosnektar (kr 600).

Et produkt med to funksjoner! Purologys Styling & Care-produkter pleier håret samtidig som de gjør stylingen av håret mye enklere. Den ene er for krøller og bølger, den andre for tørt hår med frizz mens den tredje gir volum til fint hår (kr 330).

Elizabeth Ardens transparente leppebalm (kr 210, Sheer Kiss Lip Oil) er helt nydelig nå på sommeren! Siden forpakningen er flat kan du smette den ned i sidelommer, lommeboken og små vesker. Pluss for pleie og farge i ett, men minus fordi bakterier raskt kommer til. Husk håndhygiene!

Lancômes siste maskara har en formel som er intensivert med pigmenter som reflekterer lyset, og oppleves derfor som veldig svart. Og selvfølgelig gir den masse deilig volum til vippene (kr 275, Monsieur Big Mascara).

Rosa er en av sommeren hotteste farger, og den kommer i alle nyanser. Lek deg litt, og bruk to ulike nyanser på neglene. Denne er fra Treat Collection via pureskin.no og koster kroner 190.

Vi gir deg ukens hotteste skjønnhetsprodukter og de aller beste tipsene! Av: Tone vid Skipa