Nr. 10 av 10

04. nov 2016

Advokat: – Han er preget og vil trenge tid til å bearbeide knivdramaet ·

Den 20 år gamle mannen som overlevde knivdramaet i Narvik tirsdag, er ifølge sin advokat prega etter det som skjedde og vil trenge tid til å bearbeide det.

– Han vet at venner og medstudenter er bekymret for ham, og han ønsker å formidle til dem at det etter forholdene går bra med ham, sier bistandsadvokat Rune Selstrøm til Dagbladet.

Les mer her

Nr. 9 av 10

03. nov 2016

Frigir navnet på Narvik-offer ·

I samråd med de pårørende går politiet nå ut med navn på den avdøde i tirsdagens knivdrama i Narvik. Det var Martin Bjørge Liebraaten fra Jessheim som ble drept i Narvik. Han var student ved Universitetet i Tromsø, campus Narvik.

Les mer her

Nr. 8 av 10

02. nov 2016

Knivdrept 21-åring var fra Romerike ·

Den omkomne etter knivdramaet i Narvik tirsdag, var opprinnelig fra Jessheim, skriver Romerikes Blad. 21-åringen var aktiv i idrettsmiljøet i Romerike, og studerte i Troms.

Nr. 7 av 10

02. nov 2016

VG: Drapssiktet slet med angst ·

Den 23 år gamle mannen som er siktet for å ha stukket ned to bekjente i en bil utenfor Narvik tirsdag, har i flere år vært plaget med angst og depresjoner. Det skriver VG.

I dommen kommer det frem at han hadde vanskelige oppvekstvilkår, samt at han siden han var liten har hatt diagnosen ADHD, som bare delvis har vært behandlet.

23-åringen fra Ballangen ble i september dømt for oppbevaring av cannabisplanter i leiligheten sin. Nå er han siktet for drap og grov legemskrenkelse. Siktede blir onsdag ettermiddag kjørt til Bodø for varetektsfengsling i fire uker.

Nr. 6 av 10

02. nov 2016

Siktet i Narvik erkjenner straffskyld ·

Den 23 år gamle mannen som er siktet for knivdrapet i Narvik, erkjenner straffskyld. Det sier siktedes advokat, Egil Malm, til avisa Fremover.

Politiet opplyser av avdøde er en 21 år gammel mann fra Østlandet og den skadde en 20 år gammel mann fra Harstad.

Les mer her

Nr. 5 av 10

01. nov 2016

Narvik: Mann i 20-årene siktet for knivdrap ·

En mann i 20-årene er siktet for å ha knivstukket to jevnaldrende menn i Narvik tirsdag ettermiddag. En av dem døde av skadene, mens den andre ligger hardt skadd på sykehus.

Alle de tre involverte i den spesielle kriminalsaken er menn i 20-årene som kommer fra Narvik-området, opplyser politiet tirsdag kveld.

Foto: Fritz Hansen /Fremover

Nr. 4 av 10

01. nov 2016

Mistenkt knivmann har meldt seg ·

Personen som mistenkes å stå bak knivstikkingen av to personer ved Skjombrua utenfor Narvik, meldte seg like før klokken 21, opplyser politiet til Dagbladet. Vedkommende skal avhøres snarest.

Les mer her

Nr. 3 av 10

01. nov 2016

Stein (63) havnet midt i Narvik-dramaet ·

Da Stein ville hjelpe til på åstedet, skal en mann ha stukket av med bilen hans. Tirsdag jaktet politiet gjerningsmannen.

Les mer her

Nr. 2 av 10

01. nov 2016

Narvik: Ustabil og uavklart tilstand for mann ·

En av de to som ble funnet hardt skadd i bilen i Narvik, ble fraktet med ambulansehelikopter til UNN Narvik.
– Det er snakk om en mannsperson, tilstanden er ustabil og uavklart per nå, sier pressevakt Per Kristian Johansen ved Universitetssykehuset i Nord-Norge til Fremover.

Les mer her

Nr. 1 av 10

01. nov 2016

Én person drept etter bilulykke og mulig knivstikking i Narvik ·

En person er død og en annen er sendt til sykehus med stikkskader etter at en bil kjørte inn i en fjellvegg utenfor Narvik tirsdag ettermiddag, opplyser politiet i en pressemelding.

Den antatte gjerningspersonen som forsvant i en stjålet bil etter en trafikkulykken meldte seg like før klokken 21 tirsdag kveld ved politistasjonen i Narvik.

Politiet rykket først ut til det de trodde var en trafikkulykke. Da de kom fram fant de to personer hardt skadd med stikkskader i bilen som hadde kræsjet. Det ble gitt livreddende førstehjelp på stedet, og en person ble fløyet til sykehus med ambulansehelikopter. Den andre personen ble bekreftet omkommet på stedet. Det er foreløpig ikke kjent hvor de to ble angrepet av den mistenkte gjerningspersonen, og hvorfor bilen havnet i fjellveggen.

Bilen gjerningspersonen stakk av med var en grå Citroen C5 med registreringsnummer YN54193. Politiet bevæpnet seg tidligere mandag kveld og var tydelige på at gjerningsmannen kunne anses som farlig, og ba folk om ikke å ta kontakt med ham.

Foto: Fritz Hansen / Fremover

Foto: Fritz Hansen / Fremover

Les mer her