Nr. 1 av 14

18. okt 2016

Melania Trump forsvarer Donalds «Pussy»-kommentarer ·

Trumps kone Melania Trump sier i et intervju med CNN at hun ble overrasket da hun så forrige ukes skandalevideo av mannen sin. Den tidligere modellen sier hun ikke har hørt Trump snakke slik før, og omtaler samtalen som et eksempel på gutteprat, der den ene egger opp den andre.

Foto: CNN/ Xposure

Les mer her

Nr. 2 av 14

17. okt 2016

Trump mener mediene jobber mot ham ·

Den siste uken har Trump kommet med motangrep etter at store deler av hans eget parti har vendt ham ryggen. Han sier nå at mediene og «den globale eliten» jobber mot ham, og beskylder Clinton for å ha dannet en sammensvergelse mot ham.

Foto: Reuters / Jonathan Ernst

Nr. 3 av 14

17. okt 2016

Trump synes Clinton skal dopingtestes før valget ·

Donald Trump beskylder Hillary Clinton for å ha dopet seg før debatten forrige uke, og selve valget for å være fikset på forhånd. Samtidig beskyldes han for å være knyttet til lekkingen av Clinton-kampanjens eposter.

Den neste – og siste – presidentdebatten mellom de to avholdes i Las Vegas førstkommende onsdag.

Foto: Gary He/ EPA/ Scanpix

Les mer her

Nr. 4 av 14

17. okt 2016

«The Howard Stern Show» ·

Trump var i flere år en stadig gjenganger på radioprogrammet «The Howard Stern Show» hvor han flere ganger deltok i grove og nedlatende samtaler om kvinner sammen med den rappkjefta amerikanske radioprofilen Stern. I et lydklipp fra programmet 14. desember i 2004, snakker Trump, som var i ferd med å gifte seg for tredje gang, om et ublidt møte mellom daværende kone Ivana Trump og daværende elskerinne Marla Maples (som han senere giftet seg med) i skibakkene i Aspen, Colorado. Presidentkandidaten blir også spurt om hva han synes om Hollywood-stjerna Lindsay Lohan som den gang var 18 år.

–Det er noe der. Men du er nødt til å like fregner. Jeg har sett et nærbilde av brystene hennes, og... mange fregner. Liker du fregner? spør Trump.

Foto: Jim Young/Reuters / NTB Scanpix

Les mer her

Nr. 5 av 14

16. okt 2016

Vil legge ned amerikansk satireprogram ·

Donald Trump misliker at satireprogrammet «Saturday Night Live» gjør narr av ham. I en Twitter-melding skriver han at «det kjedelige programmet bør legges ned».

–Alec Baldwins parodi stinker, tvitret Trump søndag, med henvisning til en sketsj der Baldwin spiller Trump i debatt med «Hillary Clinton».

Foto: wenn.com / Zpv / nyg

Nr. 6 av 14

14. okt 2016

Republikanske storinvestorer vil dumpe Trump ·

Noen av Det republikanske partiets største økonomiske bidragsytere oppfordrer partiledelsen til å droppe Donald Trump i kjølvannet av anklagene om at han har antastet kvinner.

– På et tidspunkt må man innse at man muligens ikke kan rettferdiggjøre overfor sine barn at man støtter Trump – spesielt sine døtre, sier David Humphreys til New York Times. New York Times.

Nr. 7 av 14

13. okt 2016

Trump gikk til frontalangrep på New York Times ·

Trump krever at The New York Times trekker tilbake artikkelen om de to kvinnene som anklager ham for seksuell trakassering. På twitter skriver han at historiene er falske. Men den amerikanske avisa avviser anklagene.

– Trump har skrytt av hans antasting av kvinner uten deres samtykke, og det er ingenting i vår artikkel som gir Trump et rykte han, gjennom egne ord og handlinger, ikke har skaffet seg selv, skriver avisens advokat David McCraw i et brev.

Torsdag vurderte Trump å saksøke avisa.

Foto: Zuma Press / Loren Elliott

Les mer her

Nr. 8 av 14

13. okt 2016

– Han var som en blekksprut ·

Fire kvinner stod forrige onsdag fram i New York Times, People Magazine og Palm Beach Post og hevder de ble seksuelt antastet av Donald Trump.

Jessica Leeds (74), sier Trump begynte å beføle henne under en flytur, 30 år tilbake. Uten å noen gang ha møttes tidligere, skal han ha lent seg over henne, tatt henne på brystene og opp under skjørtet.

– Han var som en blekksprut. Hendene hans var overalt. Det var et overgrep, sier Leeds og fortsetter: – Trumps oppførsel er dypt forankret i hans karakter.

Les mer her

Nr. 9 av 14

13. okt 2016

Trump med nye angrep på Clinton: – Hun bør sendes i fengsel ·

Ikledd en hvit caps ankom Trump podiet foran de fremmøtte på flystripen i Lakeland, Florida. Etter å ha åpnet med å lovprise både de frammøtte og staten Florida, gikk Trump i gang med et lengre angrep på Hillary Clinton. Kun avbrutt av et par angrep på journalister og ledelsen i det republikanske partiet.

Foto: AP Photo / Evan Vucci / NTB scanpix

Les mer her

Nr. 10 av 14

13. okt 2016

Trump om tiåring: – Jeg dater henne om ti år ·

Anklager om seksuell trakassering blir et stadig alvorligere problem for presidentkandidat Donald Trump. Først kom 2005-opptaket der han råder en bekjent til å klå kvinner i skrittet, og i forrige uke sto hele fem kvinner fram med navn og fortalte om episoder der 70-åringen skal ha befølt dem. Dessuten kom det fram at Trump i 1992 spøkte om en tiåring.

Foto: Katie Deits / Zuma / NTB Scanpix

Les mer her

Nr. 11 av 14

12. okt 2016

Ble stanset i siste liten - slik ville Trump sjokkere under debatten ·

Trumps nærmeste støttespillere avslører hvordan de egentlig ville sjokkere Clinton for å vinne den andre presidentdebatten. I VIP-boksen, hvor familiene til kandidatene normalt sitter, ville Trump-leiren plasser kvinner som alle anklager Bill Clinton, Hillary Clintons ektemann, for seksuelle overgrep.

Les mer her

Nr. 12 av 14

12. okt 2016

Følger velgerne denne Trump-oppfordringen, taper han garantert valget ·

Under en tale i Florida fridde Trump til velgerne sine, og ba dem møte opp på valgdagen for å stemme. Uheldigvis gikk det litt i surr for presidentkandidaten.

Foto: REUTERS/Mike Segar/NTB Scanpix

Se video her

Nr. 13 av 14

12. okt 2016

Trump varsler at han kaster silkehanskene ·

På Twitter varsler den republikanske presidentkandidaten at han nå endelig kan drive valgkamp slik han selv vil, og sier samtidig at han ikke ønsker støtten fra illojale republikanere.

Les mer her

Nr. 14 av 14

08. okt 2016

Trump: — Klå henne i skrittet ·

Forrige uke publiserte Washington Post en video fra 2005, hvor Trump kommer med flere nedsettende utsagn om kvinner. Videoen har fått det til å storme rundt presidentkandidaten.

Foto: sipausa / Richard B. Levine

Se videoen her